30.6.2023. 11:13
0
Mila BK objavila spot za pjesmu D-dimer
Pjesma “D-dimer” mlade perspektivne muzičarke Mila BK aka Milica Bonar, koja je svoju premijeru imala u decembru prošle godine, dočekala je i svoju video verziju.
Spot je sniman u februaru, u danima zemljotresa u Siriji i Turskoj, a režiju potpisuje Eldar Muhić. U spotu se, osim Mile BK pojavljuje i Milan Kešeljević.

“D-dimer” je drugi singl Mile BK a govori o suočavanju sa teškim stanjima i problemima u kojima se možemo naći, te  prevazilaženju kriza prilikom borbe sa navedenim.

Pjesma je pisana na klinici u Istanbulu, a posvećena je borbi za život bliskih osoba Mile BK.

Millica Bonar je rodjena u Sarajevu 15.03.1985. godine, gdje je završila osnovnu, srednju školu, te studij novinarstva i odnosa s javnošcu. Radila je u medijima, pohadjala časove klavira, plesa i baleta, a članica je i Mješovitog hora Akademskog kulturnog Centra Slobodan Princip "Seljo".
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.