25.7.2023. 11:37
1
Ovo je hit: Popularni harmonikaš uz pomoć narodnjačke pjesme prodaje automobil
Jedan od popularnijih harmonikaša u regionu Samir Nurkić ponovo je privukao pažnju, ovog puta neobičnim oglasom.

Ovaj virtouz na harmonici, koji živi i radi u Zagrebu, na simpatičan i šaljiv način na harmonici "odsvira" svakodnevne životne situacije, a sada je na Facebooku objavio snimak na kojem izvodi narodnjak uz pratnju harmonike, a pjesma je zapravo oglas za auto.

Samir kaže da je njegova "raketa bez mane" prava prilika i da je se želi riješiti isključivo iz razloga što traži još veći auto. "Troje djece napravio, pa sad veću mečku ganjam", otpjevao je u pjesmi Samir.

U pjesmi je pojasnio gotovo sve, od toga da njegov auto ima full opremu, da je udoban, da ga je "pazio kao rođenog sina", a kupcu je čak ponudio i pjesmu gratis. Jedino što Samir nije naveo je cijena i pređena kilometraža.

Snimak je za kratko vrijeme prikupio brojne lajkove i komentare.

"Najbolji oglas ikad viđen", "Ovo je hit, da režeš vene", "Ide li i harmonika uz njega", "Kupujem, dovezi ga u Makedoniju", samo su neki od komentara, prenosi Faktor.



(Admir O.)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.