5.8.2023. 11:06
0
Paprene cijene ulaznica za VIP lože na koncertu Dine Merlina u Beogradu
Dino Merlin u novembru je zakazao četiri nastupa zaredom u Beogradu, za koncert čarobnjaka vlada veliko interesovanje u glavnom gradu Srbije.

Publika ovih dana čeka u redovima kako bi kupila karte za Merlinov koncert, koje koštaju od 3.000 do 15.000 dinara (od 25 do 150 eura).

Tačnije, najniža cijena za mjesto na tribini, koje je najudaljenije od bine, iznosi 3.000 dinara (oko 25 eura), dok su najskuplje ulaznice one koje obezbjeđuju VIP dio i barski sto, pa iznose čak 15.000 dinara (oko 150 eura).

S druge strane VIP lože su papreno skupe. Naime, najmanja loža ima 10 mjesta, što znači da onaj ko želi da zakupi čitavu, mora da plati minimum 60.000 dinara (oko 500 eura).

“Zakup Arene za jedan koncert iznosi 25.000 eura, što znači da će pjevač morati da plati 100.000 eura za četiri nastupa. Čak i kada plati zakup i porez na dobit, Dino će zaraditi čak 2.000.000 eura. Moguće je da će zakazati i petu i šestu Arenu, pa će zaraditi mnogo više” pišu mediji u Srbiji.

Nekoliko hiljada ljudi potpisalo je peticiju da se Merlinu zabrani ulaz u Srbiju zbog navodnih izjava protiv te zemlje.

Ipak, mnogo je više onih koji jedva čekaju da čuju neke od njegovih neprolaznih hitova.

Mediji najavljuju da bi vrlo lako mogao zakazati i peti koncert.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.