18.11.2023. 22:35
0
Dino Merlin emotivno pred Beograđanima: "Moju intimu predajem vama. To je ljepota, ali jedna ona malo teža strana, ranjivija, osobe koja piše pjesme"
Dino Merlin napravio je vrhunski spektakl pred 20.000 ljudi u “Štark areni” u Beogradu. Publika horski pjeva svaku Dininu pjesmu, a emocije naprosto "pršte" sa svih strana.

Čarobnjak je večeras premijerno izveo svoju novu numeru, koja je tek jučer ugledala svjetlost dana, "Skoro će zima", te "Ne radujemo se" koju je otpjevao u duetu s Markom Louisem. 

- Sad nastupa za mene poseban trenutak. Trenutak kada se otkrivam, kad onaj najdublji dio, najskrovitiji dio sebe, onu moju intimu predajem vama. To je ljepota, ali jedna ona malo teža strana, ranjivija, osobe koja piše pjesme - poručio je Merlin s bine i dodao:

- Tako da sam večeras posebno ganut i inspirisan jer ću prvi put uživo odsvirati ovu pjesmu pred mojom vjernom publikom. Prava pravcata premijera. Nemojte biti prestrogi, nego onako, slušajte tu pjesmu i nadam se da ćemo dugo, dugo zajedno pjevati i slušati tu pjesmu. "Skoro će zima" - rekao je on i zapjevao.

A potom mu se pridružio Marko Louis i nastala je erupcija oduševljenja. 

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.