23.11.2023. 8:12
1
Sin i kćerka Dine Merlina bili na koncertu u Beogradu, Hamza pomogao Vesni Zmijanac da siđe sa bine
FOTO: Alo.rs/tiktok
Sinoć je Dino Merlin u Štark Areni u Beogradu održao svoj četvrti koncert, a pažnju je privukao i njegov sin Hamza Dervišhalidović koji se rijetko pojavljuje u javnosti.

Hamza je Vesnu Zmijanac izveo na scenu, a ovaj gest je oduševio prisutnu publiku, prenosi Alo.rs.

Nakon što je sa našom muzičkom zvijezdom otpjevala bezvremenski hit "Kad zamirišu jorgovani",

Hamza je Vesni pomogao da siđe s bine.

Osim Hamze, na koncertu je bila i Dinina kćerka Naida.

Stajala je iza bine, a kamere srbijanskih medija su je "uhvatile" kako motri na sve ono što se dešava u Štark Areni.

- Molim vas da upalimo sve mobilne telefone. Osvijetlimo noć, osvijetlimo jedni drugima put, da ne zalutamo, da ne izgubimo naše snove, naše želje i ovaj sjaj od zvijezda - kazao je Dino sinoć tokom svog posljednjeg koncerta u Štark Areni u Beogradu.

Osim Vesne Zmijanac, gošća mu je bila i Ivana Banfić s kojom je otpjevao hit "Godinama", a ona je sa Dinom nastupila i protekle subote na njegovom prvom koncertu.

(Aldin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.