26.12.2023. 12:33
0
Hanka Paldum u Zagrebu: Dočekana sam kao prava diva
FOTO: Screenshot/instagram
U Zagrebu je održana donatorska večer kluba Rotary Zrinjevac na kojoj je koncert održala Hanka Paldum.

Svečana Rotary gala održala se pod sloganom „Budi dobar čovjek“ u velikoj dvorani hotela Sheraton, a Kraljica sevdaha se vrlo rado odazvala pozivu da svojim koncertom uveliča večer na kojoj se prikupljao novac za smještaj teško oboljelih osoba za vrijeme njihovog liječenja u Zagrebu.

"Čast mi je da sam pjevala za ovako plemenit cilj i hvala klubu Rotary Zrinjevac na pozivu. Večer je bila divna, a dočekana sam uistinu kao prava diva", komentarisala je Hanka koncert koji je održala u hrvatskoj metropoli.

U Hankinim pjesmama su uživali brojni ugledni gosti ove glamurozne donatorske večere, a iz kluba Rotary Zrinjevac su istakli da je koncert bio fantastičan.

Nakon niza koncerata koje je održala u novembru i decembru, ovo je bio posljednji Hankin koncert u ovoj godini, a u Novoj godini će svoj prvi koncert održati ponovo u Hrvatskoj, već 5. januara kada pjeva u Nedelišću, nedaleko Čakovca.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.