2.1.2024. 9:03
0
Poznata pjevačica iz Srbije pala na bini: U komentarima likuju
Srbijanska pjevačica Sara Jo doživjela je veliku neprijatnost tokom svog novogodišnjeg nastupa.

Izvodeći jedan od svojih hitova, Sara Jo je zapela i pala na bini, nakon čega je ustala i nastavila sa koreografijom kao da se ništa nije desilo.

Međutim, snimak njenog pada postao je viralan na društvenim mrežama, uz podrugljive komentare u kojom se, pretežno, aludira na njeno uobičajeno ponašanje koje mnogi smatraju "previše samouvjerenim" i arogantnim.

"Nije se moglo desiti boljoj osobi", jedan je od vodećih komentara, dok neki pišu i kako je ovaj pad "dobra opomena da se malo spusti na zemlju".



Inače, Sara Jo je nesuđena predstavnica Srbije na Eurosongu 2022. godine, kada je ispred nje pobjedu slavila Konstrakta.

(Ajdin B.)
Sara Jo
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.