6.1.2024. 19:36
0
Poznatom pjevaču krajem godine dijagnosticiran tumor na mozgu
Pjevač Michael Bolton otkrio je da mu je krajem 2023. dijagnosticiran tumor na mozgu.

70-godišnji muzičar je neposredno prije Božića hitno operiran. "Želim započeti tako što ću svima poželjeti sretnu i zdravu novu godinu. Također, želim podijeliti s vama da mi je 2023. na kraju donijela neke vrlo neočekivane izazove. Neposredno prije praznika otkriveno je da imam tumor na mozgu, zbog čega sam hitno operiran", objavio je.

"Zahvaljujući nevjerojatnom medicinskom timu, operacija je bila uspješna. Sada se oporavljam kući i okružen sam ogromnom ljubavlju i podrškom svoje obitelji", dodao je.

Bolton se proslavio baladom How Am I Supposed To Live Without You, koja je objavljena 1990. i tad zauzela 4. mjesto britanske top liste. Tokom svoje karijere Bolton je osvojio šest American Music Awardsa, dvije nagrade Grammy, prodao je više od 75 milijuna ploča, imao je osam albuma na top 10 listama i dva singla na prvom mjestu Billboardove ljestvice.

(Erna H.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.