25.1.2024. 17:22
3
Konstrakta opet želi na Eurosong, sada se takmiči sa pjesmom "Novo, bolje"
Konstrakta se ponovno takmiči na srbijanskom izboru za pjesmu Eurovizije. Ovoga puta prijavila se s pjesmom "Novo, bolje".

Mnogi u Srbiji oduševljeni su njenom pjesmom te se nadaju da će otići na Eurosong i ponoviti rezultat od prije dvije godine. Podsjetimo, pjesmom "In Corpore Sano" zauzela je peto mjesto u finalu 2022. godine.

"Nikad nećemo zaboraviti da nas je ona dovela do petog mjesta. Svaka čast, navijamo", "Kakva gospođa i legenda", "Vjerujem u dobar i mudar igrokaz na sceni", "Nastup će pokidati, idemo na ESC", "Jedino smisleno, promišljeno, u njenom stilu", neki su od komentara.

(Sead M.)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.