30.1.2024. 13:35
1
Šerif Konjević otkrio od koje je pjesme kupio stan: "Ja sam ovo časno zaradio"
FOTO: INSTAGRAM
Pjevač Šerif Konjević godinama je na estradnoj sceni, a samo od jednog hita, pjesme "Bela venčanica", kupio je sebi prvu nekretninu.

Šerif danas posjeduje velelepnu vilu u Velikoj aleji na Ilidži, a kako kaže, sve je stekao svojim dugogodišnjim radom.

– Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se cijelog života borio. Ja sam čovjek domaćin, volim da mi je lijepo, čisto i prijatno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav – priznao je on.

– Zaradio sam mnogo novca zbog pjesme „Bijela venčanica” koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspjeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto – istakao je Šerif.

Ova pjesma inače datira još z 1982. godine, sa početka njegove karijere.

Inače, Šerif Konjević važi za kralja bakšiša, a nedavno je govorio o svojim pjesmama zahvaljujući kojima je zaradio basnoslovne sume novca.

– Moje pjesme su dugo godina prisutne na sceni i hvala Bogu dobro me glas služi i to je dar. Kada je u pitanju moja zabava, zabavljam se isto kao i drugi. Ne bih nekoga izdvajao, dragi su mi mnogi, volimo se i poštujemo, maniri su jako bitni, ali pjesma čini sve i donese nešto što čovjek ne može drugačije – kaže Konjević u emisiji “Nikad nije kasno”.

(Erna H.) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.