2.2.2024. 16:23
1
Tony Cetinski poručio Benjamini Karić: "Neću se baviti gradonačelnicom ni njenom frendicom influensericom"
FOTO: INSTAGRAM
Pjevač Tony Cetinski se oglasio povodom otkazivanja njegovog nastupa u Sarajevu.

Cetinski je kazao da ne planira tužiti Grad Sarajevo, ali da smatra kako organizator ima elemente za to. 

Slučaj otkazivanja njegovog koncerta povodom 40. godišnjice održavanja Zimskih olimpijskih igra u Sarajevu privukao pažnju, pa je Cetinski za hrvatski 24sata.hr otkrio planira li tužiti Sarajevo. 

- Mislim da organizator ima razloge i elemente za tužbu. Ja se lično neću baviti gradonačelnicom ni njenom frendicom influensericom. Imam pametnijeg posla. A Sarajevo i ja ostajemo u još snažnijoj vezi nego ikada ranije i jednom ćemo to i koncertom dokazati - poručio je Cetinski. 

(Erna H.) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.