12.2.2024. 20:26
5
Šaković se nagovorio, pa izvinio: "Svima koji ponižavaju moj grad i koji vole Jureka više od bureka..."
FOTO: hayat tv
Poznati bh. autor i kantautor Armin Šaković jedan je od brojnih koji su oglasili se povodom programa upriličenih povodom 40. godina Olimpijade u Sarajevu.

Iz njegove objave se može zaključiti, kao kod većine koji su komentirali, besmislenost obilježavanja godišnjice od osvojenih medalja u prošlosti, smatrajući da u novo vrijeme treba ponuditi nešto novo i promovirati.

"Oooo,mi, bolesni,obespravljeni,nebitni,nepodobni,stranački,nacionalno,vjerski neprilagođeni, -Invalidni,isprepadani,Mi, Beznačajni,Ugroženi,Jadni.Radujmo se,ŝto je prije četeres’ godina bilo to što je bilo i poručimo ovima koji u ime toga uzimaju i dan danas budžetske pare “JE*O VAM JURE FRANKO MATER ” i njegova srebrna medalja u plazanju.Također i svima koji su ponižavali i dan danas ponižavaju moju zemlju i moj grad i koji vole Jureka više od bureka !!! Ako se nemate čime drugim, 40 godina poslije,sem srebrenom medaljom i burekom ponositi, jadni ste i vi i mi i ja .Oprostite mi na iskrenosti <3", napisao je Šaković.


                                                      Foto: Screenshot/Facebook

5
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.