1.11.2023. 12:20
1
Titov najmlađi sin već ima 82 godine, javnost ga rijetko viđa
FOTO: Instagram
Unuka Josipa Broza Tita objavila je fotografiju s roditeljima. Njezin otac Aleksandar Mišo Broz, Titov najmlađi sin, već ima 82 godine.

Aleksandar Mišo Broz, sin Josipa Broza Tita, posljednje desetljeće nakon završetka diplomatske karijere rijetko se pojavljivao u javnosti. Njegova kći Saša Broz, Titova unuka, nedavno je objavila fotografiju na kojoj su joj se pridružili 82-godišnji otac Mišo i 81-godišnja majka Mira.

Ispod fotografije iz restorana napisala je – “njih dvoje su sve” – i dodala da je ponosna na svoju obitelj i zahvalna na tome.

Prije nekog vremena 54-godišnja kazališna redateljica rekla je za hrvatski magazin Gloria kako su njezini roditelji imali najveći utjecaj na to kako se ona oblikovala kao osoba. “Čovjek se mora znati voditi kroz godine, ali obitelj je uvijek tu da ti čuva leđa”, rekla je, prenosi N1.

(Mubina Lj.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.