17.12.2023. 11:36
0
Čovjek koji je nokautirao Spahovića: Islam mi je spasio život, bio sam blizu toga da se ubijem ali nisam imao m**a da to uradim
Miran Fabjan, borac iz Slovenije, sinoć je savladao Tomislava Spahovića u glavnoj borbi FNC borilačke noći u Sarajevu.

Do pobjede je Fabjan stigao tehničkim knockoutom u trećoj rundi okršaja.

Fabjan je prije nekoliko dana gostujući u jednom podcastu ispričao zanimljivu životnu priču. Otkrio je kako je imao problema sa depresijom, a potom i drogom, no spas je našao u islamu.

“Nisam imao m**a da bih se ubio, iskreno. Počeo sam sve mijenjati i pričao puno s Dževadom Poturkom, koji mi je približio islam i posljednjih godina praktikujem to i idem u džamiju. Molim se pet puta dnevno, a život mi ide sjajno otkad to radim. Sve mi ide! Imam super djevojku, s djecom imam vrhunski odnos, treninzi idu vrhunski…”, ispričao je Fabjan.

Dvorana Zetra ugostila je borce u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, ugostivši posljednji event za 2023. godinu Fight Nation Championshipa.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.