17.12.2023. 14:17
0
Ramo Isak otkrio drugu stranu ličnosti: Ovakvog ga javnost teško može zamisliti
Ministar unutrašnjih poslova FBiH Ramo Isak, svojom fizičkom konstitucijom, ali i svojim javnom nastupom, nastoji ostaviti utisak "čvrstog momka", da ne upotrijebimo neki grublji izraz. Njegov poslovično smrknut izraz lica, ali i objavljivanje fotografija iz teretane, nerijetko u društvu sa isto tako mišićavim prijateljima, samo dodatno doprinose tom utisku.

Međutim, svojom posljednjom objavom na Instagramu iznenadio je mnoge, pokazujući i da ima nježniju stranu svoje ličnosti. Naime, objavio je dvije fotografije na kojima se vidi kako vozi automobil. Međutim, ono što je iznenadilo dobar dio onih koji su ih pogledali je muzička podloga koju je iskoristio za fotografije.



Radi se o romantičnoj baladi "Najljepši cvijet" koju izvodi mladi pjevač Adi Šoše. Kao podlogu je iskoristio refren ove pjesme.

(Ajdin B.)

 

Ramo Isak
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.