28.2.2017. 13:43
0
Zbog ovih stvari muškarci vas smatraju odbojnom i čudnom
“Odbojna i čudna” baš i nije najveći kompliment koji možeš dobiti od muškarca, ali činjenica je da neki upravo tako gledaju na određeni tip žena. Ovo su stvari koje te u njihovim očima mogu učiniti baš takvom.

Tjeraš ga na se*s

Zvuči čudno, ali postoje žene koje misle da će se*som osvojiti srce muškarca koji im se sviđa pa ga guraju u krevet i teraju na se*s. Rijetko će koji muškarac to odbiti, ali definitivno će ženu koja je to učinila ocjeniti odbojnom i čudnom, piše “Index“.

Prebrzo se zaljubljuješ

Ako si nakon nekoliko sastanaka zaljubljena i potajno planiraš kakvu ćeš venčanicu imati na svadbi, velike su šanse da će dečko pobjeći jer će osjetiti da se prebrzo zaljubljuješ.

Ne odustaješ

Kad muškarac kaže da nije zainteresiran, najvjerovatnije nije zainteresovan. Žene koje odbijaju da shvate jasnu poruku ili lažu da je muškarac zainteresovan ili se boje osjećaja da su odbijene.

Posesivna si

Misliš da zbog jedne noći koju ste proveli zajedno imaš pravo da ga tretiraš kao da ti je već godinama dečko. Čak i ako je bio zainteresiran, uz ovakvo će ponašanje jako brzo izgubiti interes.

(Merima Druškić)

VezeLjubav
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.