7.3.2017. 20:19
0
Iako se vjeruju da su poželjnije velike grudi čini se da to ipak nije tačno – Evo šta kažu muškarci
Iako postoji predrasuda da su poželjnije velike grudi, čini se da to nema osnova u stvarnosti. Naprotiv, muškarci preferišu grudi srednje veličine, barem ako je vjerovati američkom istraživanju u kome je učestvovalo 2.000 muškaraca i žena iz SAD-a i Evrope.

Svi oni su složni, idealne su ni premale ni prevelike grudi, odnosno košarica C.
 
Grudi srednje veličine svakog bi dana izabralo 53,6 posto muškaraca, velike grudi favoriti su 35,3 posto ispitanika, dok male više voli njih 11 posto. Rezultati istraživanja ipak variraju od zemlje do zemlje, piše “Index“…

Kako prenosi “Ask Men”, zauzeti muškarci su u 70 posto slučajeva zadovoljni grudima svojih partnerica.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.