1.10.2023. 8:06
0
Novo poglavlje: Mahira Ahmiš se udala za Saladina Hajdarpašića, svadba organizovana u Sarajevu
Mahira Ahmiš, čija životna priča s rahmetli suprugom Esedom je dirnula mnoge ljude, udala se za Saladina Hajdarpašića u Sarajevu.

Ona je putem društvenih mreža podijelila mnogobrojne čestitke dragih ljudi, kao i slike sa samog vjenčanja.

– Danas je početak novog poglavlja u vašem životu. Želim vam svu ljubav, radost i sreću. Ljubav ne znači gledati jedno u drugo već zajedno gledati u istome smjeru. Sretno vam putovanje” – glasile su tek neke od poruka.

saladin-mahira

Podsjetimo, sve vrijeme bolesti njenog supruga Eseda od multiple skleroze, Mahira se brinula o njemu.

Esed i Mahira su se vjenčali 2007. godine. Nedugo nakon vjenčanja se počeo osjećati loše te je ustanovljeno da boluje od multiple skleroze. Uprkos svemu što ga je snašlo, nikada nije dozvolio da klone duhom, prenosi Politicki.ba.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.