11.10.2023. 15:08
1
Najljepša fudbalerka otvoreno priznala: Glupa svjetska zvijezda mi je ponudila 100.000 franaka za seks za jednu noć
Jedna od najpopularnijih fudbalerki na svijetu, Alisha Lehmann, u razgovoru za švicarski YouTube kanal Shirin Devin otkrila je kako veliku zaradu i slavu duguje društvenim mrežama o kojima je, kako kaže, ovisna za razliku od muških fudbalera koji imaju puno veće plaće.

Rekla je kako za svaku objavljenu sliku dobije oko 260 hiljada eura preko sponzora, a na pitanje tko je najpoznatija osoba koja joj se javila, odgovorila je: "Drake. Neki dan mi je poslao poruku i tražio mi dres."

Nakon toga je rekla i kako joj se javila jedna "svjetski poznata zvijezda" i ponudila joj je sto hiljada franaka za jednu noć u krevetu. Ona ga je odbila i uznemirila se, a u razgovoru je rekla i kako je to sramotno niska ponuda. "Neću otkriti o kome je riječ, ali je malo glup. Imam te poruke na mobitelu, ali nisam mu odgovorila. Nismo se nikad ni upoznali, bili smo na istom eventu", poručila je.

Lehmann je 27-godišnja krilna napadačica. Igra za englesku Aston Villu i švicarsku reprezentaciju, a na Instagramu je prati preko 15 miliona ljudi. Izjašnjava se kao biseksualka pa je tako jedno vrijeme hodala sa saigračicom Ramonom Bachman iz reprezentacije, ali i fudbalerom Aston Ville Douglasom Luizom.


(Ajdin B.)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.