30.11.2015. 9:18
0
Vitali Klitschko: Brat me šokirao, nije se pokazao u ovoj borbi
Vitali Klitschko, bivši svjetski bokserski prvak u teškoj kategoriji , prokomentirao je poraz svog brata Wladimira, koji je izgubio svoje titule protiv Tysona Furyja u Dusseldorfu.
"Brat me šokirao jer sam znam koliko je Wladimir dobar. Nije se pokazao u ovoj borbi.  Znam za što je Wladimir sposoban. Gledao sam ga puno puta, znam kakvu snagu ima, ali ništa od toga nisam vidio u ringu. Možda je samo imao loš dan, možda su drugi razlozi. Saznat ćemo. Ali siguran sam da će uzeti priliku za revanš, to mu je šansa da pokaže ko je pravi Wladimir Klitschko", rekao je Vitali.   

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.