25.3.2017. 12:33
0
Unkić: Protiv Bihaća očekujemo treću uzastopnu pobjedu
Rukometašice tuzlanskog Jedinstva AtlasRelaxa u prošlom kolu bile su slobodne, zbog odustajanja trebinjskog Leotara od takmičenja u Premijer ligi BiH.

Sutra igraju u Mejdanu utakmicu 15. kola protiv ekipe Bihaća i najavljuju novu pobjedu.

- Zbog pauze u prošlom kolu igračice jedva čekaju da izađu na parket. Bez lažne skromnosti, očekujemo pobjedu protiv ekipe Bihaća, što će biti naš treći trijumf u nizu – izjavio je za Fenu Jasmin Unkić, trener tuzlanskih "labudica".

Zbog lakših povreda Neiru Midžić i Mariju Belušević poštedjet će većih napora.

- Bit će na klupi, a igrat će onoliko koliko bude trebalo – kaže trener Tuzlanki.

Ocjenjujući rezultate u prva tri kola u Premijer ligi BiH, Unkić kaže da neki rezultati idu naruku Jedinstvu AtlasRelaxu, zbog čega pozicija viceprvakinja nije nedostižna.

Kaže da je teško očekivati da će bilo koja ekipa zaustaviti ekipu Gruda na putu ka trećem naslovu prvakinja BiH.

- Mi vjerujemo da ćemo biti najuspješnija ekipa drugog dijela sezone, što znači da se nadamo pobjedama u svim susretima do kraja prvenstva – optimist je Unkić.

Utakmica Jedinstvo AtlasRelax – Bihać igra se u nedjelju od 17 sati.

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.