11.7.2021. 18:42
0
Klub Lane Pudar poslao oštru poruku svim političarima: Napravite joj bazen, nema izgovora, nema izvlačenja, sve drugo će biti vaša sramota i vama na obraz
Lana Pudar je danas osvojila treću medalju na Evropskom prvenstvu, a u disciplini 100 metara delfin je postala i evropska prvakinja danas.

Poslije dva srebra, stiglo je i zlato, a oglasili su se i iz njenog kluba, PK "Orka", te su prozvali sve političare i pozvali ih na brzo djelovanje.

- Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i zastupnici, fedaralni premijeru, fedralni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, iz Rima vas pozdravlja Lana Pudar, NOVA EVROPSKA PRVAKINJA U DISCIPLINI 100M DELFIN!!

Napravite joj bazen. Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja. Sve drugo će biti vaša sramota i vama na obraz. Ne znam koliko je Vama stalo do toga, ali znam da je običnoj raji, vašim glasačima itekako stalo!

Lana naklon i kapa do poda!! Treneri, Alena, Deni i Gorane svaka Vam čast! Roditelji, hvala Vam na povjerenju i čestitke na svemu!

Ovo je za Mostar, ovo je za Bosnu i Hercegovinu! Ovo je za sve Vas u domovini i dijaspori što nas obasipate neizmjernom pažnjom i ljubavlju.

U Tokyo idemo da uživamo i da se sa svima “na šake pofajtamo”. Pa dokle stignemo.., poručili su iz Orke.


(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.