25.9.2023. 14:38
0
Rezultati Međunarodnog vaterpolo turnira “Sarajevo Champions Challenge 2023”: Prvo mjesto osvojio VK Cattaro
Olimpijski bazen Otoka ovoga je vikenda bio domaćin XIII međunarodnog vaterpolo turnira, “Sarajevo Champions Challenge 2023”.

Zamjenik gradonačelnice Grada Sarajeva, g. Samir Avdić otvorio je Turnir, uz dobrodošlicu svim učesnicima: “Izuzetno mi je drago biti sa ovim mladim ljudima iz Crne Gore, Srbije i naše zemlje, koji uživaju igrajući vartepolo i tako promovišu sve vodene sportove, pogotovo zajedništvo i prijateljstvo, svoje gradove i države”, riječi su g. Avdića.

Nakon okončana tri takmičarska kola, ovo je finalni poredak:

‌Prvo mjesto VK Cattaro
‌Drugo mjesto Reprezentacija BiH
‌Treće mjesto VK Crvena Zvezda

Svim takmičarima zahvaljujemo na učešću, čestitamo na ostvarenom rezultatu i vidimo se nekom drugom prilikom, poručili su iz Olimpijskog bazena Otoka. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.