13.1.2024. 16:51
0
I Džanan Musa poslao poruku rukometašima BiH: Uz vas smo, samo jako do pobjede
Rukometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine stiže mnogo poruka podrške uoči večerašnjeg okršaja sa reprezentacijom Nizozemske.

U okviru drugog kola Evropskog prvenstva u rukometu reprezentacija Bosne i Hercegovine će odmjeriti snage sa reprezentacijom Nizozemske.

Nakon što su dobili mnogo poruka podrške sa svih strana, uključujući i onu od Edina Džeke, oglasio se i košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač Real Madrida, Džanan Musa.

“Veliki pozdrav za rukometnu reprezentaciju naše jedine Bosne i Hercegovine. Hvala vam na svemu što činite do sada. Činite nas ponosnim. Uz vas smo, samo jako i do pobjede”, poručio je Musa.



(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.