17.2.2024. 8:39
0
Lana Pudar se zahvalila svima na podršci: "Motivisana sam više nego ikad da napravim još malo historije za svoju zemlju"
FOTO: reprezentacija.ba
Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar se, nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u Dohi, a na kojem je osvojila bronzu, na svom Instagram profilu zahvalila svima onima koji joj pružaju podršku ističući kako je više nego ikada motivisana da napravi, kako kaže, još malo historije za svoju zemlju.

"Dvije nevjerovatne sedmice u Dohi su iza mene. Još jedna medalja je dodana u kolekciju i na putu su se sreli neki divni ljudi. Motivisana sam više nego ikad da napravim još malo historije za svoju zemlju.

Još jednom veliko hvala svima na podršci i ljubavi koju mi pružate", napisala je Lana u objavi.

Podsjetit ćemo, bh. sirena zauzela je sjajno treće mjesto u finalu Svjetskog prvenstva u Dohi u utrci na 200 metara delfin.

Trku je okončala sa vremenom od 2:07:92 u pomenutoj dionici.

Ovo je inače bilo treće finale na svjetskoj plivačkoj smotri za zvanično najbolju sportistkinju Bosne i Hercegovine.

"Ovo je odličan osjećaj, jučer sam imala lošu utrku. I danas sam pokušala plivati najbolje što sam mogla. Volim vas ljudi", poručila je tada Lana svojim navijačima u Dohi.

"Nisam znala gdje su ostale takmičarke u toku utrke, ali dala sam sve od sebe", dodala je tada.

(Aldin B.)

Lana Pudar
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.