19.5.2024. 13:44
0
Usyk emotivan: Ovo sam planirao godinama
Poslije najvažnije pobjede u karijeri, Oleksandr Usyk je priznao da je ovaj uspjeh sanjao otkako je počeo da se bavi boksom.

U sjajnom duelu savladao je Fury i ujedinio četiri titule prvaka svijeta u teškoj kategoriji.

“Ovo sam planirao godinama. Da budem precizan, od 2008. Uspio sam da ostvarim pobjedu i zaista sam srećan, ali i umoran. Zato samo želim da odem kući, poljubim svoju ženu i odmorim se” rekao je Usyk i dodao:

“Nije ovo pobjeda samo za mene i moju porodicu, već i za mog Boga, Isusa Hrista, za sve moje navijače, moju zemlju i njene vojnike. Nadam se da su ponosni na mene i da sam ih osvajanjem ove titule barem malo usrećio”.

Očekuje se da bude organizovan i revanš, najranije do kraja godine- piše cmd.me.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.