12.7.2018. 20:00
0
HNS od FIFA-e zatražio dodatne ulaznice
Hrvatski nogometni savez zatražio je od FIFA-e dodatni kontingent ulaznica za nedjeljnu finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

"Ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. januara ove godine dok je bio otvoren kanal prodaje putem FIFA-e za sve hrvatske navijače. Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske. Hrvatski nogometni savez (HNS) je, kao što je radio i do sada tijekom Prvenstva, tražio od FIFA-e dodatni kontingent ulaznica za naredni susret. Ako, i kada, FIFA odobri određen broj dodatnih ulaznica, Hrvatski nogometni savez objavit će odmah vijest i informacije o načinu kupnje ulaznica putem internetske stranice HNS-a", stoji saopštenju HNS-a u kojem se naglašava kako ulaznica nema niti će ih biti u prodaji u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu, prenosi N1. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.