12.2.2019. 13:35
0
U Srbiji se ubio dvanaestogodišnji dječak, pucao iz očevog pištolja
?Dvanaestogodišnji dječak iz sela Negosavlje kod Medveđe izvršio je samoubistvo očevim pištoljem, pucajući sebi u usta. Prema nezvaničnim informacijama on je ostavio oproštajno pismo.

Kako prenose mediji, tragedija se dogodila u ponedeljak oko 18 časova u porodičnoj kući, kada je poziv u pomoć stigao u Dom zdravlja Medveđa, ali ljekari nisu ništa mogli da učine jer dječak nije davao znakove života.

Prema potvrđenim informacijama, dječak je očev pištolj izvukao iz zaključane ladice, koju je obio, pišu Nezavisne.com.

Mediji prenose da ova porodica ima još jedno dijete, mlađu djevojčicu, a da je majka dječaka koji je digao ruku na sebe trudna.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.