2.5.2019. 20:25
5
Stravičan i iznemirujući video: Ubili mačića sjekirom, a onda prijetili svima na Facebooku, jedan od monstruma je Antun Kuzmić iz Lovčića
Na društvenim mrežama ovih se dana širi stravičan video ubijanja mačića koji je nastao prošlog ljeta, prenosi zagrebački Index.

Kako je objavio srpski pokret "Levijatan" koji se bavi slučajevima zlostavljanja životinja, video je nastao u Lovčiću, mjestu između Nove Gradiške i Slavonskog Broda.  Kako saznaje Index, jedan od dvojice monstruma koji se pojavljuju na videu brutalnog ubijanja mačića je Antun Kuzmić iz Lovčića.

On je sve snimao i poticao ubijanje govoreći "Deri miško", a nakon što je njegov prijatelj mačiću sjekirom prerezao vrat, a mačić se počeo trzati, vikao je: "Što se ritaš pi**a ti materina, što se ritaš?" No tu se nije zaustavio. 

Monstrum prijeti ljudima: "Odsjeko sam mamiću glavu, a odsjeći ću i vama, pobit ću ti čitavo kućanstvo".

S njegovog je Facebook profila, nakon što se snimka pojavila na društvenim mrežama, objavljen komentar s priznanjem monstruoznog čina sa snimke, ali i s prijetnjama svima koji su ga zbog toga prozvali. 

Sporni komentar je poslan slavonsko-brodskoj policiji od koje se očekuje daljnja istraga. Policija je potvrdila kako je snimka nastala prošlog ljeta, te kako je protiv dvojice mladića podignuta optužnica. 

Snimak ubijanja mačića je vrlo uznemirujući i možete ga pronaći na društvenim mrežama.

 
5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.