23.6.2019. 19:20
2
Vanredna situacija u Čačku zbog grada
Nevrijeme je zahvatilo i deo teritorije Grada Čačka, pa je proglašena vanredna situacija.
U suvoborskom selu Družetići kod Gornjeg Milanovca, oko 14.30 grad je za petnaestak minuta pričinio štetu u voćnjacima, a oštećeni su neki crjepovi i plastenici.

Neke gradljike su, prema rečima meštana Družetića, bile veličine teniske loptice.

U Štabu za vanredne situacije Opštine Gornji Milanovac potvrdili su da se grad sručio i u selima Pranjani i Kamenica, prenosi CDM. 

Nevrijeme je zahvatilo i dio teritorije Grada Čačka, pa je grad veličine teniske loptice zabiljeležen i u selu Gornja Gorevnica.

Gradonačelnik Čačka je, na predlog Gradskog štaba za vanredne situacije, donio odluku o proglašenju vanredne situacije na cijeloj teritoriji grada.



(Lejla Trle) 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.