17.7.2019. 10:15
2
Ko je bio monstrum Mališa Jevtović: Silovao djevojčicu, dobio 40 godina, a u zatvoru prešao na islam
Mališa Jevtović je u Zvezdarskoj šumi, prije 14 godina, pred svojom devojkom Anom Filipović, koja mu je čuvala stražu, silovao i tukao njenu trogodišnju kćerkicu Katarinu Janković. Djevojčica je od zadobijenih povreda preminula u bolnici.

Monstruozna smrt nedužne djevojčice je razotkrivena kada su je majka i njen ljubavnik u nedelju, 17. jula  donijeli u KBC "Zvezdara". Hladnokrvno su tvrdili da je djevojčica pala sa kreveta i da su tada nastale brojne povrede po tijelu, od kojih je dijete iste večeri preminulo.

Već sljedećeg dana policija je razotkrila surove ubice.

Obdukcija je pokazala da je djevojčica preminula od rascepa jetre i drugih unutrašnjih organa. U zapisniku je također bilo navedeno da je Katarina duže vreme bila seksualno zlostavljana.

Jevtović je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina, a majka na 37 godina. Jevtović kaznu sada služi u zatvoru Nova Skela, a majka u KPZ u Požarevcu, piše Telegraf.rs.

Mališa je u zatvoru promijenio vjeru i prešao na islam. Odluku da promeni vjeru donio je još prije nekoliko godina. Međutim, u zatvoru ne znaju zbog čega se odlučio na to.




(Lejla Trle) 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.