1.1.2021. 11:02
0
Prva beba u Hrvatskoj rođena u Sisku, a majka iz Petrinje: U zemljotresu im srušena kuća u Petrinji
FOTO: Index.hr
Prva beba u Hrvatskoj rođena je u Sisku.

Piše: Haris Ahbabović

Porodica bebe je porodica iz Petrinje. Kako piše Index.hr, to je potvrdio zamjenik direktora sisačke bolnice Marin Repustić.

- U 15 sekundi iza ponoći rođen je mali David, ovo je baš simbolički da je rođen u Sisku, majka i beba su dobro, svi smo presretni jer je sve dobro prošlo, beba je rođena u onom dijelu rađaone koji je preživio potres. Gospođa je iz Petrinje, ovo joj je drugo dijete, a u strašnom potresu srušena im je kuća i nakon potresa je s porodicom spavala u autu - rekao je Repustić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.