2.9.2021. 9:09
0
Napad je najbolja odbrana: Vučić odbrusio novinarki na pitanje o slici sa Slovencem koji je Hrvate nazvao stokom
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jučer se na strateškom forumu u Sloveniji fotografisao sa slovenskim političarem Zmagom Jelinčićem, koji je tokom kandidature za predsjednika te zemlje 2007. godine izjavio da je "vrijeme da se Hrvati pogledaju u ogledalo i shvate da su stoka".

Na ovu izjavu podsjetili su hrvatski mediji, a novinarka je upitala Vučića kako je došlo do te fotografije na šta je on odgovorio:

-Prišao čovek, kaže da se slikamo. Mislim da bi protiv mene trebalo napisati hašku optužnicu jer sam se slikao s nekim ko je to želio. Ne znam što bih vam rekao. To vam je kada tražite razlog da nekog napadnete bez razloga, onda to govori više o vašim namerama nego o meni, kratko je odgovorio Vučić.



(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.