7.12.2021. 18:20
0
Ivan Vujović: Demokrate sa ljubiteljima Ratka Mladića grade građansku harmoniju
Nakon što je predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sumirajući utiske sa nedeljnih lokalnih izbora, poručio da su “Demokrate jedina partija istinske građanske profilacije”, oglasio se generalni sekretar Socijaldemorkatske partije (SDP) Ivan Vujović, prenose crnogorski mediji.

Funkcioner SDP-a Crne Gore reagujući na izjavu Bečića, poručio je da Demokrate sa” ljubiteljima Ratka Mladića grade građansku harmoniju”, piše CdM.




“Partija istinske građanske profilacije kojoj je strateški partner DF. U izboru između DF i EU izabrali DF. Sa ljubiteljima Ratka Mladića grade građansku harmoniju. Dok je na CT 5. 09. trebalo”građanski” i za tuđe interese ugaziti proteste. Da sve nije opasno, bilo bi smiješno”, objavio je Vujović na Twitter-u.



(Amer Mujezinović)

 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.