15.9.2022. 12:25
0
Hrvatska: Troje mrtvih u naletu voza na automobil
Na željezničko-cestovnom prijelazu kod Koprivnice, u Hrvatskoj, u naletu voza na automobil jutros je smrtno stradala 27-godišnja ženska osoba te dvoje četverogodišnje djece.

Nesreća u kojoj je putnički voz, koji prometuje na relaciji Koprivnica - Varaždin, jutros oko 9.30 sati na željezničkom prijelazu u mjestu Bolfan kod Koprivnice naletio na automobil u kojem je bilo četvero putnika rezultirala je sa troje smrtno stradalih, javljaju mediji u Hrvatskoj. 


Na mjestu nesreće stradala je 27-godišnja žena i 4-godišnje dijete, dok je drugi 4-godišnjak preminuo tokom reanimacije u Općoj bolnici Koprivnica.

Lokalni portal Podravski.hr doznaje kako su poginuli majka i dijete, kao i dijete koje je u rodbinskoj vezi s njima, dok je suprug poginule žene prevezen u bolnicu. Vozačica je, kako saznaje Podravski.hr, upravo danas imala rođendan. 


(A.R.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.