4.4.2023. 16:45
0
Ivica Todorić najavio formiranje stranke: Za mjesec će se znati ime
Nekadašnji vlasnik Agrokora Ivica Todorić najavio je na današnjoj konferenciji za medije formiranje političke stranke.

Imate česte novinske istupe, puno Facebook pratitelja, pripremate li se za politićku kampanju, glasilo je novinarsko pitanje.

Odgovorio je:

- Bio sam jasan - kad sam došao iz Londona, otišao sam tamo ciljano. Zašto? Moj tata je 71. bio zatvoren, bio je osuđen radi nacionalizma. S prijateljima sam rekao: Ivica, nećeš imati pravdu u Hrvatskoj, rekao je da otiđem u državu i da će me onda isporučit i da ću imati pravo na suđenje tamo.

Kad sam se vratio novinari su bili na Šestinama i rekao sam da idem u politiku. Od tada sam u politici i od tada radim. Ja sam u nulu spreman da idem u politiku i to nije sporno. Ja ću osnovati stranku i ona će ići samostalno na izbore,. U Hrvatskoj treba nacionalno jedinstvo svih stranaka, da Hrvatsku promijenimo i pokrenemo naprijed.

Spremni smo, znamo, umijemo, za mjesec dana bi promijenili državu, ali se moramo javiti predsjedniku države, Sabora i Brisel. Imamo neobične poteze, ali želimo prikupiti ozbiljne pare i krenuti u investicije. Ime ćemo imati za mjesec dana – rekao je.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.