10.7.2023. 10:19
0
Uznemirujući detalji posljednjih trenutaka života svirepo ubijene tiktokerke Noe
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Ognjen D. (33) zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev (18), čiji su dijelovi tijela pronađeni u stanu osumnjičenog. Osumnjičeni se na saslušanju branio šutnjom, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Kako se navodi u saopštenju VJT, tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Ognjenu D. odredi pritvor da ne bi uticao na svjedoke, da ne bi ponovio krivično djelo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Prema naredbi o sprovođenju istrage. sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu Nou Milivojev.

Na osnovu saopštenja Tužilaštva zaključuje se da ubijena Noa i dalje ima pravni status muške osobe, jer je tužilaštvo u saopštenju formalno vodi kao muškarca.

To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N.M, sa kojim je bio u emotivnoj vezi, došao kod njega u stan, osumnjičeni je ušao sa njim u verbalni i fizički sukob, te ga je najvjerovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isjekao tijelo na više djelova. Potom je te dijelove tijela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve dijelove tijela pokojnog, odnosno svo njegovo tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tijela i sakrio sve tragove – navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Podsjetimo majka ubijene Noe javno je zatražila da se ubica njene ćerke najstrože kazni i u apelu nadležnim organima države Srbije se založila za ponovno uvođenje smrtne kazne.

“Hoćemo pravdu za naše dijete! Volimo te, Noa, tvoji tata, mama, brat i sestrica”, proučila je Noina majka Boba Milivojev.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.