2.8.2023. 19:40
0
Ubio suprugu Gordanu pa sebe: Njegove objave na društvenim mrežama su jezive
Milan K. (65) koji je sinoć ubio suprugu Gordanu (59) a potom izvršio samoubistvo u dvorištu porodične kuće u Boleču, u blizini Beograda, bio je veoma aktivan na društvenim mrežama.

Zločin se dogodio sinoć oko 22.30 u Ulici Bore Petrovića u Boleču kada je iz za sada nepoznatog razloga Milan presudio supruzi, a zatim digao ruku na sebe. Svjedok svađe, kako su navele komšije, bio je Milanov otac koji je pokušao da pomogne snaji, ali ga je sin uz prijetnje otjerao u kuću.

Ubrzo se čula pucnjava, koja je digla sve komšije na noge. Ljekari Hitne pomoći samo su mogli da konstatuju smrt supružnika. Tijela su odvezena na obdukciju koja će utvrditi kako je nastupila smrt jer je između supružnika nađen nož i pištolj.

– Ko živ, ko mrtav, ja ću definitivno umrijeti sam! Jbg, kakav put, takva i zadnja stanica – napisao je Miln K. na svom Facebooku 10. jula, dok je tri mjeseca prije objavio nešto gdje je pomenuo da se “porodica raspala”.

– Razboli se čovjek, raspadne se porodica. Kako lako sve ode… – napisao je Milan K.

Prema riječima komšija on je u tom periodu prestao da komunicira sa suprugom koju je sada zvjerski ubio u dvorištu kuće u Boleču. Komšije su navele da je ubijena žena bila divna osoba koja se borila i vrijedno radila kao čistačica u Beogradu, dok je on ranije bio zaposlen kao vulkanizer.

– Milan se jedno vrijeme bio odao alkoholu, ali je prije nekoliko prestao da konzumira alkohol i od tada je postao sve nervozniji.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.