25.8.2023. 21:24
0
Automobilom uletio u masu na protestu u Milanovcu: Teško povrijeđeno dijete
Vozač automobila je nakon početka protesta velikom brzinom uletio u masu i teško povrijedio dijete koje je od udara odbacio nekoliko metara.

Dijete je sa teškim povredama prebačeno na urgentno odjeljenje milanovačke bolnice.

Kako je naveo jedan od organizatora protesta Nebojša Jovanović za N1, bijesni građani su se okupili ispred bolnice.

Vozač je, prema njegovim riječima, nakon incidenta pobjegao s mjesta događaja.

“Saobraćaj je zatvoren od 18 časova i tu se rasporede autići i tu deca voze, pun je centar dece. Jedan bahati vozač je proletio, slalom, među njima. Udario dete, bacio ga preko auta i otišao odatle. Ono što je strašna stvar je bahatost kojom se odvezao ne pogledavši šta se desilo.Iz milanovačke bolnice kazali su da je dete sada dobro, ali je na opservaciji. Ovo je vrhunac bahatosti, pokušaj ubistva i ubistva dece koje više ne može da trpi Srbija”, rekla je za N1 Srbija Kristina Milošević, organizatorka protesta.

Navela je kako protesti nisu održani već su građani došli ispred SUP-a kako bi dobili informacije o tome ko je krivac.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.