8.9.2023. 22:11
0
Srbija protiv nasilja: Završen protest ispred Pinka, na zgradu bacana jaja i toalet papir
FOTO: N1
Devetnaesti protest "Srbija protiv nasilja" održan je u Beogradu. Građani su se okupili ispred zgrade Vlade odakle su, u jednoj od najdužih šetnji do sada, stigli do zgrade TV Pinka, prenio je N1 Srbija.

Tu su bile upaljene baklje, a nekoliko minuta kasnije građani su počeli da bacaju jaja i rolne toalet papira na zgradu. Protest je završen oko 21:30 sati.

Podsjetimo, ovo je 19. protest u Beogradu, koji se održavaju nakon dva masakra koji su se početkom maja desila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i u selima kod Mladenovca i Smedereva.

Srbiju protiv nasilja u protestnim šetnjama traže i građani u drugim dijelovima ove zemlje.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.