29.9.2023. 13:31
0
Nakon optužbi za napad na Kosovu: Milan Radoičić podnio ostavku na mjesto potpredsjednika Srpske liste
FOTO: N1
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za špansku nacionalnu televiziju TV Espanola da je potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić podnio ostavku na tu funkciju.

„Radoičić ne želi dalje da naškodi Srpskoj listi“, rekao je Vučić, prenosi Euronews.

On je napomenuo da vidi Srpsku listu kao borce za slobodu i da to isto misle svi Srbi koji žive na Kosovu.

U intervjuu za špansku nacionalnu televiziju, predsjednik Srbije opisao je situaciju na Kosovu kao zabrinjavajuću.

Podsjetimo, kosovski ministar policije Đeljaj Svećlja optužio je Milana Radoičića, potpredsjednika Srpske liste da je organizator terorističkog napada u Banjskoj. Nakon toga je izjavio da je Radoičić ranjen i da se nalazi na VMA.

Sa druge strane, Vučić je demantovao da je potpredsjednik Srpske liste, koji se inače nalazi na crnoj listi SAD i Velike Britanije, Milan Radoičić bio ranjen u pucnjavi. Vučić, međutim, nije odgovorio na pitanje da li je Radoičić bio u Banjskoj. S druge strane, kosovski ministar Dželjaj Svećlja objavio video iz dvorišta manastitra Banjska na kojem se, kako tvrdi, vidi i Radoičić, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.