2.10.2023. 20:37
0
Milanović poručio Rami: Nastavit ću zagovarati što brži ulazak Albanije u EU
Hrvatski predsjednik Zoran Milanović rekao je albanskom premijeru Ediju Rami u ponedjeljak da će nastaviti zagovarati "što brži ulazak Albanije u Europsku uniju", zemlje koju opisuje kao "već dugo pouzdanog saveznika unutar NATO-a".

Hrvatski predsjednik je albanskog premijera primio na Pantovčaku i ponovio mu hrvatsku čvrstu i kontinuiranu podršku Tirani za članstvo u EU-u, prenosi Hina.

Milanović i Rama razgovarali su o suradnji Hrvatske i Albanije i ocijenili odnose dviju država kao "izrazito prijateljske i dobre".

Tema razgovora bila je i sigurnosna i politička situacija u jugoistočnoj Europi, pri čemu je naglašeno kako je očuvanje mira i stabilnosti u regiji od velikog interesa za obje države, saopćeno je.

Rama boravi u službenom posjetu Hrvatskoj, a ranije ga je primio premijer Andrej Plenković.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.