16.12.2023. 18:32
0
Snažna bura u Sinju: Djevojčici (9) sa stare kamene kuće pao kamen na glavu
FOTO: Dnevnik.hr
Kako su potvrdili za 24sata iz PU splitsko-dalmatinske, jak vjetar je sa stare kamene kuće srušio kamen koji je djevojčici pao na glavu.

Prevezli su je u KBC Split, a prema informacijama iz bolnice, djevojčica je bila životno ugrožena. No, nakon obavljene operacije, stabilno je, prenosi Dnevnik.hr

Policija je obavila očevid i osigurala mjesto događaja.

Za Jadran je u subotu najavljena umjerena i jaka bura, podno Velebita i Biokova na udare i olujna, a DHMZ je upalio crveni meteoalarm za četiri regije, i to Kvarner, Velebitski kanal te Sjevernu i Srednju Dalmaciju.

Policija je danas građane upozorila da ne izlaze, osim ako nije neophodno te da ne prolaze ispod starih građevina.

(Erna H.) 

SINJ
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.