10.2.2016. 13:27
0
Potresno: Otac slušao kako mu kćerka umire
Eren O Conor (25) pričala je sa tatom preko telefona i nije ni bila svjesna da joj je to posljednji razgovor u životu.

Eren je prošlog petka sjedila u svom automobilu blizu svog stana u Chicagu i razgovarala je sa ocem preko telefona. Ona je tada upucana u glavu, ali to nije znala, pa je tati tokom priče ponavljala da je boli glava, nakon čega se veza prekinula.

- Nisam znao da sam imao poslednji razgovor sa kćerkom - izjavio je Erenin otac David O Conor.

Mlada djevojka se prije godinu dana doselila iz San Diega u Chicago kako bi radila u kompaniji koja se bavi proizvodnjom igračaka i kako bi bila bliže dečku.

Međutim, njen otac je bio zabrinut za nju zbog toga što je u tom gradu poraslo oružano nasilje, a taj strah mu se i obistinio.

David je saznao da mu je kćerka upucana od njenog dečka Karlosa koji je to čuo od Erenine cimerke koja ju je pronašla u automobilu.

On je za lokalne medije izjavio da je bila sjajna djevojka i da je posebno ponosan na nju jer je bila donor organa.

- Samo zbog toga što je bila na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme svijet je izgubio predivnu osobu i sav njen potencijal - istakle su Erenine kolege.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.