23.5.2018. 21:30
0
Khanemei: Nakon povlačenja Trumpa iz sporazuma, nema nikakvog dogovora sa SAD
Vrhovni iranski lider ajatolah Ali Khamenei rekao je da je američko odbacivanje međunarodnog nuklearnog ugovora s Iranom pokazalo da ta država ne može imati nikakva posla niti bilo kakav ugovor sa SAD-om.

U dijelovima njegovog govora, koji su postavljeni na internetu, Khamenei je dodao da je oduvijek namjera SAD-a bila da svrgne režim u Iranu, ali da je Washington u tome „bio, jeste i bit će poražen“, prenosi agencija Reuters.

- Ovog predsjednika čeka ista sudbina kao i njegove prethodnike, Busha, Regana... Svi oni će otići u historiju – rekao je Khamenei.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.