9.8.2018. 18:15
1
Šokantno: Drugarica je s mosta gurnula u rijeku, djevojčica sa slomljenim rebrima završila u bolnici
Snimak djevojčice koja gura svoju najbolju drugaricu sa mosta uznemirio je mnoge korisnike društvenih mreža širom svijeta.

Naime, na snimku se može vidjeti kako preplašena djevojčica stoji, okružena prijateljima, na ivici mosta iznad rijeke Luis u Jakolt gradu, američkoj saveznoj državi Washington.

Iako su je svi okupljeni tjerali sa skoči u rijeku, ona se ipak dvoumila, sve dok nije umjesto nje odlučila, medijima nepoznata djevojčica. Ona je gurnula sa mosta visokog 18 metara.

Kako piše “Daily Mail”, djevojčica je trenutno u bolnici, a prilikom pada zadobila je slomljena rebra i mnogobrojne rane.

Osoba koja ju je gurnula je identifikovana, ali njeno ime nije objavljeno u medijima. Majka nesrećne djevojčice koja je u bolnici kaže da će se “njena kćerka dugo oporavljati”, prenosi CDM. 

“Smatram da djevojka koja joj je ovo uradila treba debelo da razmisli o posljedicama koje su mogle da se dogode. Ovo nije u redu, mogla je da mi ubije ćerku”, rekla je nesrećna majka za tamošnje medije, prenosi “Daily Mail”.

Lejla Trle

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.