21.7.2022. 12:24
0
Direktor CIA-e: Putin je potpuno zdrav, glasine nisu istinite
Direktor američke Centralne obavještajne agencije (CIA) Bill Burns je izjavio da je ruski predsjednik Vladimir Putin "potpuno zdrav" uprkos "mnogim glasinama" o njegovom zdravlju, javlja CNN.

“Postoje mnoge glasine o zdravlju predsjednika Putina i koliko možemo reći, on je potpuno zdrav”, izjavio je Burns, odgovarajući na pitanje o zdravlju ruskog predsjednika.

Špekulacije o zdravstvenom stanju ruskog predejsnika kruže na osnovu fotografija Putina na kojima se vidi da mu je lice neobično naduto te je to dovelo do nagađanja da je možda na liječenju zbog neke bolesti.

Iz Kremlja su ranije demantovali ovakve glasine.

“Ne vjerujem da bilo koja zdrava osoba može da vidi u ovoj osobi znakove neke bolesti ili tegobe. Ostavljam to na savjest onima koji šire takve glasine uprkos svakodnevnim prilikama da se uvjere kako ko izgleda na ovom svijetu”, izjavio je ruski Ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov za francusku televiziju TF1 u maju.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.