19.9.2022. 20:48
0
Biden izazvao bijes Britanaca: Društvene mreže gore zbog ponašanja američkog predsjednika na sahrani kraljice Elizabete
NBC je objavio snimak američkog lidera koji se pojavljuje na ceremoniji oproštaja od britanske kraljice. Na snimku se vidi kako je Biden, držeći suprugu za ruku, ušao u Westminstersku opatiju, zaustavio se u prolazu. Zatim, u drugom kadru, predsednik se smije.

Кorisnici “Twittera” ostali su razočarani ponašanjem političara.

Jedan od komentara je bio i da ne treba toliko osuđivati Bidena, ipak je on potpuno pogubljena osoba.

“Da! Hajde da se smijemo. Jedino šta može da uradi kada ne zna šta se dođavola dešava”, napisao je je jedan učenika u raspravi.

Кorisnici “Twittera” iz Britanije i drugih zemalja osudili su čin predsjednika SAD, koji je na sahranu kraljice Elizabete Druge stigao u blindiranoj limuzini, dok su lideri drugih država stigli u običnim autobusima.

„Ne, predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden neće putovati autobusom sa drugim svjetskim liderima na kraljičinu sahranu… “Zvijer” leti za London, a oni će njome stići u Westminstersku opatiju“, napisao je američki novinar Mike Sington.

„Zašto bi za njega trebalo da postoji poseban tretman? upitao je jedan od učesnika diskusije na “Twitteru”.


(A. Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.