28.1.2023. 20:42
0
Netanyahu: Uslijediće snažan i brz odgovor
Odgovor Izraela na palestinski napad u predgrađu Jerusalima u kome je ubijeno sedam ljudi, biće snažan, brz i precizan, rekao je danas premijer Izraela Benjamin Netanyahu.

"Ko god pokuša da nas povrijedi, mi ćemo povrijediti njih i svakoga ko im pomaže", rekao je Netanyahu na sastanku zvaničnika bezbjednosti.

On je rekao da Izrael ne želi eskalaciju, ali da je spreman za svaki scenario.

"Pozivam ponovo građane Izraela da ne uzimaju zakon u svoje ruke. Ovo više nisu dani jevrejskog podzemlja. Mi sada imamo suverenu državu sa fantastičnom vojskom, vladom i snagama bezbjednosti", rekao je Netanyahu.

Netanyahu je danas obišao mjesto napada u predgrađu Jerusalima.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.