22.7.2023. 16:17
0
Veličine teniskih loptica: Grad uništio skoro sve automobile u dva autosalona
FOTO: Hank Graff Davison / Facebook
U vrijeme dok Hrvatskom haraju teška nevremena koja nam donose ogromne štete, iz drugih dijelova svijeta stižu slične vijesti.

Snažne oluje pogodile su jučer američku saveznu državu Michigan, a većinu štete prouzrokovao je grad veličine teniskih loptica. Grad te veličine može biti smrtonosna za osobe koje ne mogu pronaći zaklon, prenosi Avaz.

Ovoga puta nije bilo ljudskih žrtava, ali stradalo je vrlo mnogo automobila.

Grada će se posebno sjećati vlasnici dva automobilska salona u gradiću Davison kojima je nevrijeme uništilo sve automobile koji su bili parkirani na otvorenom.

Među najteže pogođenima bio je Todd Wenzel Buick GMC iz Davisona, koji je na Facebooku napisao: "Pretrpjeli smo štetu na velikom dijelu našeg inventara i naše zgrade.”

Obližnji Hank Graff Chevrolet također je pogođen, a oni su na društvenim mrežama objavili fotografije grada veličine teniske loptice. Dodali su: “Naša firma, zajedno s mnogim našim prijateljima u zajednici Davison, pretrpjela je veliku oluju s gradom.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.